Lúgosítás élő ételekkel – Átállás 4 lépésben – Több mint 90 recepttel

3200 Ft

Lénárt Gitta

Amikor még évekkel ezelőtt elolvastam a pHCsoda című könyvet, nagy lelkesedéssel fogtam hozzá az átálláshoz, a könyvben megadott 4 lépés szerint. Igen ám, de amilyen szépen le volt írva ennek a 4 lépésnek a menete a könyvben, olyan nehezen találtam meg a könyv végén az egyes lépésekhez tartozó recepteket. Lapozgattam össze-vissza, és csak nagyon nehezen derült ki számomra, hogy az egyes szakaszokhoz mely ételek tartoznak.

Azóta sokat tanultam, fejlődtem, és sikerült elkészíteni egy olyan összeállítást, ahol a 4 lépéses átálláshoz minden fejezetnél azok a receptek vannak bemutatva, amelyek oda is tartoznak. Így nincs más dolgod, kedves Olvasóm, mint elkezded olvasni a könyvet, lépésről lépésre haladva minden nap elkészíted a soron következő ételt, és mire a végére érsz, azt veszed észre, hogy már át is álltál a természetes, lúgosító étrendre 🙂

Sok szerencsét kívánok a nagy utazáshoz !

A legtöbb betegség oka szervezetünk elsavasodása. Lénárt Gitta legújabb könyvében 4 lépésre bontott, részletes programot nyújt olvasóinak, akik testük öngyógyító és önfenntartó erőit aktivizálva szeretnének átállni a lúgosító étrendre. A folyamatot a nyers konyha fotókkal gazdagon illusztrált, legfinomabb receptjeivel támogatja.
Szerencsére egyre több ember ismeri fel, hogy az életmód szoros összefüggésben áll az egészségünkkel, és sejtjeink csak akkor boldogok, ha megfelelő üzemanyaggal tápláljuk őket. És mi a legmegfelelőbb üzemanyag? Ami természetes, tápegész, ahogy a természet létrehozta, a nap megérlelte: zöldségek, gyümölcsök, magok, csírák, friss hajtások.

“Kedves Olvasó, ha szeretné saját kezébe venni egészsége alakulását, kérem, tartson velem, kövessen a könyvben leírt program végrehajtásában. Ismerje meg a hagyományos savasító étrend alternatívájaként kínált természetes, bázikus étrend alapanyagait, ételkészítési eljárásait! Lépésről lépésre bővítse ki étrendjét finomabbnál finomabb új ételekkel, melyek nemcsak az egészségét segítik visszaszerezni, hanem igazi gasztronómiai élményt is nyújtanak.” – Lénárt Gitta

Olvass bele

Kategória:
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.

Ingyenes Receptek

Hetente megújuló friss recepteket küldök Neked. Regisztrálj most "Gitta Heti Receptjeire"...
Vezetéknév
Keresztnév
Email cím