Élő italok könyve

3990 Ft

Lénárt Gitta A turmixokat, smoothie-kat azért szeretem nagyon, mert a lehető legegyszerűbb nyers ételek. Az alapanyagokat belepakoljuk a turmixgépbe, bekapcsoljuk, és amíg kikészítjük a poharakat, már el is készül az ízletes ital. (étel) Sokan vannak, akik nem szeretnének változtatni az étrendjükön. Ezt meg tudom érteni, nem vagyunk egyformák. De ha tudod, hogy a hiányzó tápanyagokat zöldségekből, gyümölcsökből tudod a legtermészetesebben bevinni, akkor készíts turmixokat, leveket! A meglévő diétád, étrended mellett igyál minél több élő turmixot, és add meg a sejtjeidnek azt, amire igazán szükségük van. Enzimeket, antioxidánsokat, nyomelemeket, vitaminokat… Ezt a könyvet azoknak írtam, akik ezt az utat választják… hajrá 🙂

A smoothie nevet mind hallottuk már, kapni lehet minden nagyobb bevásárlóközpontban, ám kevesen tudják, hogy valójában mit is takar ez a név. A nyers vagy élő italokat hívjuk így, amik magát az életenergiát jelentik. Az élő italok – azaz smoothie-k – forradalmi változást hoznak életünkbe, olyan mennyiségű gyümölcsöt és zöldséget juttatunk a szervezetünkbe, aminek megrágása igen sok időt és energiát venne igénybe. A turmixolás, facsarás hatására a sejtfalat feltörjük, így az italokból a tápanyagok nagyon gyorsan felszívódnak, szinte azonnal eljutnak sejtjeinkhez és természetes energiákkal táplálják azokat.

A frissen készített zöldség- és gyümölcslevek rendszeres fogyasztásával megerősítjük immunrendszerünket, így segítjük a szervezet öngyógyító törekvéseit. Lénárt Gittának, az élő ételek első számú magyarországi szakértőjének előző két kiadványának – Élő ételek könyve és Élő édességek könyve – elsöprő sikere, a szerző számos rádió- és televíziós meghívása és szereplése azt igazolja, hogy egyre többen keresünk olyan megoldásokat, amelyek segítségével megőrizhetjük egészségünket, karcsúságunkat, ugyanakkor ízlelőbimbóinknak is felejthetetlen élményt nyújtunk. Nagy szeretettel ajánljuk a sorozat következő kötetét, mely az élő italok, a nyers levek világába kalauzolja az ínyenc érdeklődőt.

Olvass bele

Kategória:
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.

Ingyenes Receptek

Hetente megújuló friss recepteket küldök Neked. Regisztrálj most "Gitta Heti Receptjeire"...
Vezetéknév
Keresztnév
Email cím