Élő édességek könyve II

3490 Ft

Lénárt Gitta Mindenki szereti az édességeket. A nyers édességek tele vannak élettel, színekkel, ízekkel, ráadásul nem tartalmaznak cukrot, tejterméket, lisztet, és semmilyen feldolgozott élelmiszert. Az utóbbi években sok új édességet sikerült beépíteni a nyerskonyhámba, ezeket szeretném megosztani ebben az új könyvben, fogadjátok szeretettel

Az Élő édességek 2011-es megjelenése óta folyamatosan kísérletezett, újabb izgalmas nyers édességeket alkotott. Az elsősorban gyümölcsökből és olajos magvakból álló desszertek nemcsak egészségesek és rendkívül finomak, de gyönyörűek is! Nem tartalmaznak lisztet, tojást és hozzáadott cukrot, hőkezelés nélkül az alapanyagok is teljes értékűek maradnak. Elkészítésük roppant hálás feladat, mert lényegesen egyszerűbb, mint a hagyományos sütött édességeké.
A kötetből azonnal választ kaphatunk a legfontosabb kérdésekre:

– Mivel édesítsünk?
– Milyen alapanyagokat használjunk?
– Mely konyhai eszközökre lehet szükségünk?
– Hogyan készítsünk nyers magtejeket házilag?
– Miként aszaljunk gyümölcslapokat?

A természetes alapanyagú, színpompás poharas krémek, gyümölcsökkel díszített torták és piték étvágygerjesztően mutatnak bármilyen családi vagy baráti összejövetelen. Sikerük garantált, hiszen bátran falatozhatunk belőlük, és varázslatosan finomak!

Kategória:
Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.

Ingyenes Receptek

Hetente megújuló friss recepteket küldök Neked. Regisztrálj most "Gitta Heti Receptjeire"...
Vezetéknév
Keresztnév
Email cím