Kérdezz bátran

Amennyiben kérdésed lenne valamelyik programommal kapcsolatosan, akkor itt tudsz kérdezni...
Email cím
Keresztnév
Vezetéknév
Telefonszám
Általában 1-2 órán belül válaszolok és adataidat 100%-os biztonságban kezelem.

Partnerek

PlanetBio

100% organikus és növényi szuperfood webshop, a legtisztább szuperfood-ok
www.planetbio.hu

A szuperételek szerves részei az életemnek. Természetes formában tartalmazzák mindazokat a mikro tápanyagokat, amiben a táplálkozásunk (még a nyers vegán táplálkozás is) esetleg hiányos. Az eltérések egyéniek, mindenkinél más és más hiányállapotok léphetnek fel. Ezeket a hiányzó tápanyagokat nem szintetikus, hanem természetes forrásból kell bevinni, ezek a szuperételek. A legnagyobb minőséget és megbízhatóságot a PlanetBIO termékeinél tapasztaltam. Ezért ezt ajánlom mindenkinek sok szeretettel. Katt a képre 🙂

Viva Natura

Növényi szárítmányok, italporok, pástétom porok, kombucha
www.vivanatura.hu

A Viva Natura tiszta, adalékanyagoktól mentes, szerves kötésű, a természetet tökéletesen reprezentáló készítményeket állít elő.
Több mint öt éve alkották meg a Zöldvér termékcsaládot. Ez a név arra utal, hogy minden növény vérében keringő zöld vér (klorofil) a szerves kötésű magnézium széles tárháza. Mint tudjuk, a magnézium az egyik legerősebb lúgosító ásványunk, ami elengedhetetlen a mindennapi sav-bázis egyensúly fenntartásához.

A Viva Natura World Kft. tud előállítani magas koncentrációjú kombucha elixírt, ami kilencszer annyi élő anyagot tartalmaz, mint a hagyományos fermentációval készült kombucha termékek.

Ezeket a termékeket jómagam is rendszeresen fogyasztom, és jótékony hatásait folyamatosan érzem. Ajánlom szeretettel mindenkinek.

Kuvings

Professzionális lényerő gépek, zöldség és gyümölcsprések
www.topjuicers.eu

A Kuvings az egyik legkiválóbb lényerő gép, amit valaha próbáltam. Lassan, kíméletesen préseli össze a zöldségeket, gyümölcsöket, hogy a lehető legmagasabb maradjon a tápanyag tartalom. Ugyanakkor elég nagy a betöltő nyílása ahhoz, hogy reggel a nagy sietségben ne a darabolással menjen el az idő 🙂 Szóval ha présgépet akarsz vásárolni, akkor én ezt ajánlom !

Megrendelheted a Webáruházamban, a rendelésed a Kuvings Magyarországhoz fog befutni, mind a számlát, mind a terméket tőlük fogod megkapni.

Hurom Magyarország 

Hurom Magyarország a Hurom Slow Juicer hivatalos magyar forgalmazója
www.hurom.hu

A Hurom lényerő gépeket több szempont miatt is ajánlom.

Többfele termékük van, szélesebb a termék-ár kínálat. 
Ugyanugy premium marka, de pl. van bennük egy rostszabályzó kar, amivel lehet állítani a lé sűrűségét. (az akciós Hurom HH kivételével) 
Többféle szín közül is lehet választani, az akciós Hurom HH ár-érték aránya pedig egyedülálló (mindössze 99000 forint)
A webáruházban található terméket a Hurom Magyarország fogja szállítani és számlázni is.

OZEN Magyarország

Forradalmi világújdonság: Ozen, vákumos turmixgépek: levegő nélkül nincs oxidáció!
www.ozen.hu

Az Ozen Magyarország forgalmazza az Ozen vákumos turmixgépeket. Nagy előnyük, hogy turmixolás közben nem keveredik levegő a turmixba, így nem lesz levegős, habos, ennek hatására tovább marad friss, nem indul be az oxidáció, több értékes tápanyag marad az anyagban.

A gép teljesítménye megfelelő, lehet vele magokat és erősebb rostos zöld leveleket is turmixolni,

Turmixolásnál a növények rostjai az italban maradnak, sűrű folyadékot kapunk.

Szeretettel ajánlom ezt a terméket, ha a webáruházunkból rendeled, akkor a terméket és a számlát is az Ozen Magyarországtól fogod megkapni.

Datolyakirály

Minőségi prémium datolyák, fűszerek, olajos magok
www.datolyakiraly.hu

Ha datolya kell, akkor Datolyakirály!

Többféle datolyát is szállít, puha, száraz, kicsi, nagy, jó áron és gyorsan. Bővül a webáruháza, a datolyán kívül vannak más termékei is, amit a nyerskonyhában tudunk használni.

Én tőle rendelek… ajánlom szeretettel 🙂

Bulkshop 

A vegán étkezéshez nélkülözhetetlen alapanyagok nagy kiszerelésben és kedvező áron. 

Magok, lisztek, kávék, teák, aszalt gyümölcsök, és még sorolhatnám. Kattints a webáruházra, és nézz körül.

Budapesten már két helyen tudsz személyesen vásárolni, mindkét hely tágas és jó-hangulatú, de online is megrendelheted a kívánt termékeket.

Ajánlom őket szeretettel.

Frissítés...
  • Nincsenek termékek a kosárban.

Jelentkezz Most!

Örülök, hogy komolyan érdekel Téged is az egészséges nyers ételek készítése. Célom, hogy minden általam tartott rendezvényen a lehető legtöbb tudásanyagot átadjam. Gyere és győződj meg róla Te is...
Email cím
Keresztnév
Vezetéknév
Telefonszám
Számlázási név
Város
Utca, házszám
Irányítószám
Adataid 100%-ig biztonságban vannak és azokat harmadik félnek nem adom át. Amennyiben bármilyen kérdésed lenne keress bátran telefonon is: 06-30-984-8931

Ingyenes Receptek

Hetente megújuló friss recepteket küldök Neked. Regisztrálj most "Gitta Heti Receptjeire"...
Vezetéknév
Keresztnév
Email cím