Nyers fasírt variációk
Korábban tettem fel egy nyers fasírt receptet.
Ha már készítettél ilyet tudod, hogy nem kell minden összetevőt pontosan kimérni, hanem csak úgy arányaiban, csak úgy körülbelül… mert úgy is finom lesz.
Én szinte sosem készítem kétszer egymás után ugyanúgy. Mindig eszembe jut valami új, vagy ami épp aktuális (tavasszal medvehagyma, télen káposzta), vagy ha kipróbálandó egy új fűszer, az is belemegy 🙂
Ez a fasírt céklás (egy nagyon kevés cékla van benne a színe miatt) és szezámmaggal szórtam meg a tetejét, saláta ágyon tálaltam:
Ez a fasírt egy nyári történet volt, tökmaggal, sok petrezselyemmel (kicsit zöld lett)
Ő napraforgómag helyett dióból készült, és egy karácsonyi ünnepi asztal része volt:
Fekete olajbogyót is tettem ebbe a fasírtba, és káposzta salátával tálaltam:
Itt nagyobb darabra hagyott tökmag, szezámmag és cékla is van a fasírtban. Paradicsommal és sok csírával tálalva:
Fasírtra fel!
Fogj hozzá bátran!